Masaže

Relaks masaza

Relax masaža

Blaga, prijanta masaža kojom se doprinosi opuštanju organizma. Doprinosi relaksaciji mišića, redukciji stresa i premora.

Antistres masaza

Antistres masaža

Kombinacija relax i terapeutske masaže sa primenom eteričnih ulja koji doprinose većoj relaksaciji.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža

Ova masaža se koristi kako bi se osoba oslobodila tenzije u bilo kom delu tela u veoma kratkom vremenskom periodu. Masaža ima blagotvoran uticaj na naš organizam, a nervni sistem to posebno doživljava i veoma pozitivno reaguje

Maderoterapija

Vrsta anticelulit masaže koja se obavlja pomoću posebno dizajniranih drvenih oklagija, i koja je veoma efikasna u redukciji celulita.

Anticelulit masaza

Anticelulit masaža

Masaža koja doprinosi efikasnoj borbi protiv celulita. Za optimalne rezultate, anticelulit masažu treba proprapriti zdravom ishranom, adekvatnim unosom vode i redovnim vežbanje.

Sportska masaža

Sportska masaža

Ova vrsta masaže je namenjena za sportiste i sve druge, koji imaju pojačane fizičke aktivnosti, a u cilju sprečavanja neželjenih posledica koje nastaju usled velikih fizičkih napora i bržeg i potpunijeg oporavka tela.

Kiropraktika

Yumeiho Kotsuban ili božanstvena masaža  je kombinacija drevnih istočnjačkih tehnika  i savremene kiropraktike  kojom se meka tkiva pripremaju za manipulaciju koštano-zglobnih struktura, a uz pokretanje životne energije  i pomoću akupresurnih tačaka se podstiče regeneracija.

Kraljevska masaža

Četiri ruke na vašem telu izgubićete osećaj za vreme i odvojićete se od realnosti. Kao dopuna intenzivnoj relaksaciji, ova vrsta masaže će omogućiti da krv u vašem telu prostruji, a vaše telo će postati ispunjeno energetskim nabojem.

Duo masaža

Potrebno je da izdvojite samo malo svog vremena i da se ponovo osećate dobro, a vaše telo preporođeno. Za oba pola imamo duo masaže